Hirdetés

Késik a Control következő generációs változata

|

Ha esetleg azt hittétek volna, hogy vége a Control Ultimate Editionje körüli kavarásnak, akkor jön a Remedy és emlékeztet, hogy nincs még minden rendben.

Hirdetés

A Remedy nincs a legjobb helyzetben a Control következő generációs frissítésével. Egyrészt meghozták azt a nem túl népszerű döntést, miszerint csak az Ultimate Editiont lehet átvinni PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, most pedig eltolták az ehhez szükséges frissítés megjelenési dátumát.

Eredetileg ugyebár december végén jött volna a csomag, de most kiderült, hogy csak 2021-ben fog befutni.

Hirdetés

A Remedy nem adott pontos indoklást a csúszásra, csak annyit fűztek hozzá, hogy a kellő minőség biztosításához több időre van szükségük.

A Control ugyan a 2019-es év egyik legjobb játéka volt, de a mostani helyzetben kételkedünk abban, hogy sokan tűkön ülnének a következő generációs csúszás miatt.

Címkék: #control #tps #remedy
Platformok: Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)