Hirdetés

Késik a Dead Island Game of the Year kiadása

|

A tavaly kellemes meglepetésnek bizonyuló Dead Island az előzetes várakozásokkal ellentétben még sem június végén kerül kiadásra.

Hirdetés

A brit korhatár besorolásért felelős szervei által kibocsájtott információ ellenére nem június harmincadikán kell számítanunk a Dead Island Game of the Year kiadására, hanem valamivel később annál.

A BBFC (a brit korhatár besorolásért felelős bizottság) oldalán május elején tűnt fel a június 30-i dátum, ám a legutóbbi értesülések szerint ezt semmisnek kell tekintenünk. A Dead Island Game of the Year Edition a Deep Silver és a Techland közös bejelentése alapján egy hetet késni fog és június utolsó napja helyett július hatodikán játszhatunk vele leghamarabb. A frissített dátum egyaránt vonatkozik a PC-s, PlayStation 3-as és Xbox 360-as verziókra is.

A Game of The Year Edition a következő tartalmakat rejti majd, mindezt 29.99 dollárért:

- Alapjáték az összes javítással

- Bloodbath Arena mód

- Ryder White DLC

- The Ripper DLC (fegyverek)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)