Hirdetés

Késik a Dragon Ball mozi

|

A japán manga egyik koronozátlan királya, az itthon is jól ismert Dragon Ball moziverziója sajnos nem lesz idén látható.

Hirdetés

A 20th Century Fox ma jelentette be, hogy a japán manga egyik legismertebb képviselőjénk szélesvásznú verziója sajnos nem fog idén augusztus 15-én a mozikba kerülni. A halasztás okát nem indokolta a stúdió, azonban egy új dátumot megjelöltek: 2009. április 3-a.

A történet szerint egy idegen faj harcosa azért utazik a Földre, hogy azt végleg leradírozza a galaxis térképéről. Szülőbolygónkra érkezvén azonban komoly lelkivívódáson esik át és az emberek oldalára átállva Son Gokut és csapatát erősíti majd a későbbi harcokban. A hatalmas, torzonborz frizurájú Goku-t a filmben Justin Chatwin testesíti majd meg, míg Piccolo karakterét James Marsters eleveníti meg a különös kalandban.

06.png
 

A Dragon Ball moziban olyan ismert nevek szerepelnek még, mint Jamie Chung, Emmy Rossum, Eriko Tamura, Joon Park vagy Chow Yun-Fat.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)