Hirdetés

Késik a Dying Light következő DLC-je

|

A zombis játék következő, árkád stílusú DLC-je sajnos a tervezettnél később fog megjelenni, de szerencsére nem vészes a csúszás.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt írtunk róla, hogy a Dying Light következő DLC-je, a Hellraid ebben a hónapban fog majd megjelenni, viszont a Techland most bejelentette, hogy a várva várt tartalom sajnos nem készül el a korábban ígért időpontra. Szerencsére nem kell aggódni, ugyanis a következő megjelenési dátum sincs túl messze.

Hirdetés

Akik rajonganak a Techland játékaiért, azok biztosan tudják, hogy a Hellraid valójában a csapat egy korábbi projektje volt, amelyet határozatlan ideig parkolópályára tett a cég. Eredetileg fantasy akciójátéknak indult, ami a Dead Island és az Elder Scrolls játékok stílusát vegyítette volna. A Techland valószínűleg úgy érezte, hogy lenne értelme újra elővenni az ötletet a Dying Lightban, ha csak egy DLC erejéig is.

A Hellraid DLC eredetileg július 23-án jelent volna meg, viszont a Techland bejelentette, hogy sajnos csúszik a megjelenés, így az új dátum augusztus 13-a. Ennek részben az az oka, hogy a DLC egy bétateszten is átment, amelynek keretében a fejlesztők rengeteg konstruktív visszajelzést kaptak a rajongóktól és mindenképpen szeretnék ezek alapján jobbá tenni a végeredményt.

Nagyon jó látni, hogy a fejlesztők ennyire szorosan együttműködnek a közönséggel és hajlandóak több időt szánni valaminek az elkészítésére ahelyett, hogy megpróbálnának minél gyorsabban pénzt keresni vele. Ez az észrevétel ugye azért is érdekes, mert ha visszaemlékeztek, akkor egy korábbi, jövőt firtató cikkünkben többek között az is felmerült, hogy ez a fajta kommunikáció mennyire fontos szerepet játszhat majd a játékok jövőjében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)