Hirdetés

Késik a Far Cry 6, tovább csúszik a Rainbow Six: Quarantine

|

Aki úgy készült, hogy februárban már a Far Cry 6-tal játszik, kénytelen lesz lemondani ezen tervéről.

Hirdetés

Az új konzolok közeledtével, az őszi játékszezon közepén hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy egyben a nagy matekozások időszaka is van, amikor a kiadók pénzügyesei átgondolják, jó-e az, amit korábban kitaláltak, és a vezetők a fejlesztőkkel konzultálva fontos döntéseket hoznak megjelenési dátumokat illetően. A napokban a Cyberpunk 2077 újabb csúszásáról kellett beszámolnunk, de késik a The Ascent és a Destruction Allstars is.

Most a Ubisoft pénzügyi jelentéséből derült ki, hogy bár az idei játékok (a ma megjelent Watch Dogs: Legion mellett az Assassin's Creed Valhalla, a Just Dance 2021 és az Immortals: Fenyx Rising jön még) már valószínűleg nem fognak késni, az eredetileg február 18-ára betervezett Far Cry 6 igen.

Hirdetés

Új dátum még nincs, csak annyit tudni, hogy mind ez, mind a magáról régóta nem hallató Rainbow Six: Quarantine leghamarabb a következő pénzügyi évben, azaz 2021. április 1. és 2022. március 31. között fognak megjelenni. A Ubisoft a COVID-19 által okozott nem várt kihívásokat jelölte meg problémaként, amik miatt a játékokból nem tudták volna a maximumot kihozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)