Hirdetés

Késik a Gears of War 3 legújabb DLC-je

|

Ma jött volna a Gears of War 3 első DLC-je, azonban technikai akadályokba ütköztek a fejlesztők.

Hirdetés

A Horde Command Pack új megjelenési dátuma még nem ismert, de az Epic-nél már javában dolgoznak a probléma megoldásán.

"A Horde Command Pack egy technikai probléma miatt el lett halasztva" - mondta Dom Carey. "Az Epic csapata megállás nélkül dolgozik a probléma kijavításán, csak szerettem volna szólni, hogy nem fogjátok tudni használni a Season Pass-t hogy letöltsétek a DLC-t amíg ez meg nem oldódik." A Horde Command Pack az első Gears of War 3 DLC az idén érkező kettő közül, melyben új pályákat, karaktereket, fejlesztéseket és fegyverskineket találhatunk. A második, Raam's Shadow névre keresztelt csomagban szintén hasonló tartalommal találkozhatunk, és elvileg december 13-án érkezik. A Season Pass tulajdonosok ingyen tölthetik le mindkettőt, akik viszont nem rendelkeznek vele, azoknak 800 és 1200 pontot kell fizetni. A Season Pass 2400 MS Pontba kerül, és közel 30 százalékos kedvezményt ad az első négy Gears of War 3DLC árából.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)