Hirdetés

Késik a Ghost Recon: Future Soldier első pályacsomagja

|

Holnap jött volna, de határozatlan időre csúsztatták az Arctic Strike DLC megjelenését.

Hirdetés

Nem kell viszont aggódni, a fejlesztők (elmondásuk szerint) mindent megtesznek azért, hogy még júliusban ellátogathassunk az Északi-sark fagyos területeire.

A Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je Moszkvától - és tulajdonképpen minden mástól - északra kalauzolja el a játékosokat, ugyanis a 800 MS Pontért vagy 10 euróért megvásárolható pakkban szereplő tartalmak (többjátékos pályák,  új többjátékos és co-op játékmód, hat új fegyver) nagyrésze a hófedte territóriumokhoz kötődik. Az Arctic Strike DLC csúszásának hátterében csupán az áll, hogy a kiadó úgy gondolta, a fejlesztőknek több időre van szükségük a csomag tökéletesítésére. Ha konkrét dátumot tudunk, szólni fogunk, egyelőre 29 napról számoljatok vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)