Hirdetés

Késik a Gran Turismo 7, csak PlayStation 5-re fog megjelenni

|

Nagyon erős 2021-re készül a Sony, de ahogy azt sejteni lehetett, jórészt csak a PS5 tulajdonosok fognak profitálni ebből.

Hirdetés

A Sony tegnap kiadott egy rövid trailert, amiben bemutatták, hogy milyen címek várhatóak PlayStation 5-re a közeljövőben.

Míg a például a Spider-Man: Miles Morales már játszható és megérkezett az új és előző generációs gépekre is, addig a Gran Turismo 7-nél egyértelműen fel volt tüntetve, hogy az csak a PS5-ön lesz játszható. Kezdődik a teljes átállás.

Ami egy fokkal ennél is szomorúbb, az az, hogy késni látszik az autós csoda. A ResetEra fórumozói érték tetten a Sonyt, akik a bemutató videó első verziójában azt írták, hogy a Gran Turismo 7 2021. első felében várható.

Hirdetés

Később frissítették a trailert, és akkor már csak a "fejlesztés alatt áll" szöveg szerepelt a megjelenési időszak helyén.

Szerencsére azért lesz mit játszani, amíg begurul a Gran Turismo: a Horizon Forbidden West érkezik PS4-re és PS5-re, a Deathloop és a Ghostwire Tokyo pedig mind PlayStation 5-ön, mind (egy évvel később) PC-n elérhetőek lesznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)