Hirdetés

Késik a GreedFall fejlesztőinek új játéka, de a játékmenetet legalább megnézhetjük

|

A francia forradalmat steampunkosító Steelrising a tervezetthez képest csak hónapokkal később jelenik meg.

Hirdetés

A Nacon alá tartozó francia fejlesztőcsapat, a Spiders nagyon próbálkozik minden játékával, de még egyikkel sem sikerült igazán nagyot szakítania, pedig volt köztük egy Of Orcs and Men, egy Mars: War Logs, egy Bound by Flame, egy The Technomancer és egy GreedFall is.

Azt viszont nem lehet elvitatni a stúdiótól, hogy minden projektjükkel fejlődnek, így nagy érdeklődéssel várjuk, hogy mit tudnak kihozni a meglehetősen egyedi koncepcióval operáló akció-szerepjátékukból, a Steelrisingból. Ez ugyanis az 1700-as években játszódik, Franciaországban, a forradalom idején, csakhogy a történet nagy csavarja, hogy 16. Lajos királynak itt automatizált robotserege van, nekünk pedig egy forradalmár, Aegis bőrébe bújva kell szembeszállnunk vele. 

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy a Steelrisingot már júniusban játszhatjuk, ám a GameInformer cikkéből kiderült, hogy a megjelenési dátum szeptember 8-ra módosult. Kárpótlásként legalább kaptunk a készítőktől egy közel hatperces, fejlesztői kommentárral ellátott gameplay videót.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ebben Jehanne Rousseau (a Spiders vezetője, társalapítója, vezető írója), Sébastien Di Ruzza (a dizájnért felelős rendező) és Ciaran Cresswell (lokalizációs vezető) mesélnek a játékról, valamint a felvételeknek köszönhetően ízelítőt kapunk a harcokból, a hangulatból, a felfedezésből, a karakterfejlesztésből és a bejárható területekre felosztott világból. Még egy mechanikus boss is megmutatja magát. 

A Steelrising megjelenésére tehát szeptember 8-ig kell várnunk, de legalább a fejlesztőket nem korlátozza le az előző konzolgeneráció, ugyanis az akció-szerepjáték a PC (Steam, Epic Games Store, GOG) mellett csak PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re lesz elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)