Hirdetés

Késik a Left 4 Dead szellemi utódja, a Back 4 Blood

|

Nyáreleji megjelenéssel tervezett a csapat, de már látják, hogy több időre lesz szükségük.

Hirdetés

Az évek során sokan próbálkoztak azzal, hogy a Left 4 Dead élményét újra elhozzák nekünk, de néhány jobb próbálkozástól (World War Z, Vermintide játékok) eltekintve a többség nem járt sikerrel. Most maga az eredeti játékokat készítő Turtle Rock dolgozik egy folytatáson, ami jogi okokból nem lehet Left 4 Dead 3, de egyébként magán hordozza a széria jellegzetességeit.

Úgy volt, hogy június 18-án már játszhatunk a végleges változattal, de a csapat ma bejelentett egy jelentős halasztást.

Hirdetés

Jelen állás szerint a Back 4 Blood leghamarabb október 12-én jelenhet meg. A bejelentéshez mindössze annyit fűztek, hogy keményen dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb játékot készítsék elő a startra, de ehhez több időre van szükségük. Egyúttal köszönik a közönség támogatását, és izgatottan jelentették be, hogy a nyáron nyílt bétateszt formájában mutatják meg, hol tartanak.

Akárhogy is, mi várjuk, és reméljük, nem lesz olyan sűrű az őszi szezon, hogy ne jusson rá időnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)