Hirdetés

Késik a Little Big Planet

|

Nem örülünk, nem ám. A Little Big Planet igen jó kis játék lesz - ha egyszer ideér.

Hirdetés

Úgy látszik minden kiadónak problémái akadnak mostanában a megjelenésekkel. Ebben a hónapban számtalan nagyszerű kis játék biztosított volna a hideg napok ki sem mozduló gamerek számára kikapcsolódást. Közbeszólt azonban a Nagy Rántott Hús, vagy valami más ősgonosz, ugyanis sorra késnek a csodás alkotások. Erre a sorsa jutott sajnos a Little Big Planet is, és a legnagyobb piszokság, hogy a csúszás csak az európai megjelenést érinti. Grrr. Elméletileg október 24-én érkezett volna a játék a boltok polcaira, de nem elég, hogy Amerikában már néhány példányt kicsempésztek az előre leszállított példányokból, az európai boltok nem is kapnak még egy darabig. Az megjelenés új időpontja nem ismert jelenleg, a legtöbb online bolt egyszerűen 11/2008-ra javította a dátumot. A Sony még semmiféle hivatalos kommentárt nem fűzött a dologhoz, de valószínűleg azért valamit reagálnak hamarosan.

littlebigplanet+03+resized.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)