Hirdetés

Késik a Lord of the Rings: Gollum, idén még nem játszhatunk vele

|

Eredetileg 2021-ben kellett volna megjelennie a Lord of the Rings: Gollumnak, de ez most már biztosan nem fog összejönni.

Hirdetés

Nem tudják tartani a Lord of the Rings: Gollum eredeti megjelenési terveit, a Daedalic Entertainment által fejlesztett, és a Nacon gondozásában készülő új A Gyűrűk Ura videojáték immár teljesen biztos, hogy csak 2022-ben tud majd megjelenni. A 2019-be bejelentett, Gollumot (a magyar fordítás szerint Gollamot) a főszerepbe állító rendhagyó Lord of the Rings címnek idén kellett volna megérkeznie. 

Elég valószínű, hogy szépen lassan egyre több játék esetében kell majd beszámolnunk hasonló közleményekről, nemrég például a Hogwarts Legacyt halasztották el szintén 2022-re.

Hirdetés

Sejteni lehetett, hogy a pandémia hatását most fogja csak igazán megérezni a játékipar, hiszen a 2020-as megjelenések nagy részénél már csak az utolsó munkafolyamatokat kellett home office mellett elvégezniük, a 2021-re tervezett  címeknél viszont olyan fontos munkaelemek hiányozhatnak, mint például a mo-cap jelenetek rögzítése, amit értelemszerűen nem lehet otthon a nappaliban kivitelezni. 

A Lord of the Rings: Gollum egyébként még tavaly augusztusban kapott egy 4K-s teaser trailert, ezt alább tudjátok újra megnézni. A játék PC-re, Nintendo Switchre, valamint új és előző generációs PlayStation és Xbox konzolokra fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)