Hirdetés

Késik a Mafia: Definitive Edition

|

A Mafia: Definitive Edition fejlesztői nem tudják tartani a korábban beharangozott, augusztusi dátumot, de legalább hamarosan újabb infókat fognak elárulni.

Hirdetés

Félelemmel vegyes izgalommal várjuk, milyen lesz a Mafia remake-je, amit az a Hangar 13 készít, mely a Mafia III-mal és a második rész Definitive Edition kiadásával sem végzett kifogástalan munkát. Pedig nagyon kellene, hogy jól sikerüljön, nem lesz senki boldog, ha felbőszítik a sorozat rajongóit.

Hirdetés

A csapat a COVID-19-re hivatkozva úgy döntött, augusztus 28-ról 2020. szeptember 25-ére halasztja a Mafia: Definitive Edition megjelenési dátumát. Hozzátették, nem tudnak mindent határidőig véglegesíteni, és semmiképp nem szeretnének kompromisszumokat kötni. Némileg megnyugtató, hogy nagyon fontos nekik a projekt, számos fejlesztő dolgozott már az eredeti játékon is, és szeretnének méltó remake-et készíteni. 

Július 22-én viszont legalább láthatjuk majd a játékmenetet egy hosszabb bemutató során, ezt vezeti fel az alábbi, rövid, 15 másodperces kedvcsináló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)