Hirdetés

Késik a Pathfinder: Wrath of the Righteous konzolos változata, de mindjárt itt az első DLC

|

Az Owlcat Games szerepjátékának tavasszal kellett volna megjelennie PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés

Egészen mostanáig úgy tűnt, hogy március 1-je választás elé állíthatja azokat a játékosokat, akik alapvetően konzolon szeretnek elmerülni az RPG-kben. Azon a napon érkezik az ELEX II és eredetileg ugyanekkor jött volna a Pathfinder: Kingmaker folytatása is a Sony és a Microsoft előző generációs gépeire.

Ezt a dilemmát végül az Owlcat Games, a Pathfinder: Wrath of the Righteous fejlesztője oldotta fel azzal, hogy a PS4-es és Xbox One-os verziókat elhalasztotta. Elég komoly csúszásról van szó, mert most úgy véli a csapat, hogy valamikor kora ősszel fejeződhet be a munka. Így garantálható a jobb minőség, illetve több idő marad a PC-s kiadás problémáinak kezelésére.

Hirdetés

Miután megemésztettük a rossz hírt, jöhet a jó: úton van az első sztori-DLC, sőt mi több, már az ajtónkon kopogtat, hiszen február 15-ével fejest is ugorhatunk a The Inevitable Excess kínálta kalandokba. Az új történetszál közvetlenül az alapjáték fináléja előtt veszi kezdetét, Golariont elhagyva az lesz a feladatunk, hogy megóvjuk a tér-idő kontinuum épségét. A bővítmény a szezonbérlet részét képezi, de önmagában is meg lehet majd vásárolni.

Ha már szóba került a vásárlás, érdemes megjegyezni, hogy a holdújév alkalmából tartott akciók keretében a Steam, a GOG és az Epic Games Store is 20 százalékkal olcsóbban kínálja az alapjátékot, amelyhez ajándékként egy ingyenes DLC-t is kapunk a Knowledge és Lore képességpróbák sikerességi rátáját kedvezően befolyásoló aprócska sárkány képében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)