Hirdetés

Késik a PC-s Driver: San Francisco

|

Néhány hetes lemaradásra számíthatnak a PC-s játékosok.

Hirdetés

 

Tegnap megjelent a Driver: San Francisco demoja, és a PC-sek szomorúan tapasztalhatták, hogy számukra nem elérhető a betekintés. Nem sokkal később az is kiderült, hogy maga a játék késni fog néhány hetet, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy szeptember 27-ig kell várniuk. A MAC változatról egyáltalán nincs információ, ugyanakkor a konzolos verziók dátuma nem változott.

Egyes nemzetközi oldalak igen éles kritikát fogalmaztak meg az Ubisoft-tal szemben, kiemelve a folyamatos internet kapcsolatot igénylő DRM-et, a demo PC-s elmaradását, és a késést is. Mindezek nem segítik a játék pozitív megítélését, ráadásul sokakat a demo sem győzött meg, ezért nem biztos, hogy jó politika a PC-seket ilyen szinten a perifériára szorítani, még akkor sem, ha kisebb piacot jelentenek a Driver: San Francisco számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)