Hirdetés

Késik a PC-s The Last of Us Part I

|

Elhalasztották a Naughty Dog 2013-as sikerjátékából készült remake megjelenését.

Hirdetés

Eredetileg március 3-án látta volna meg a napvilágot a The Last of Us Part I PC-s kiadása, ám a Naugty Dog nem tudja tartani a korábban kitűzött premierdátumot, ezért új időpontot foglalt le. Szerencsére nem kell irgalmatlanul sokat várni, mindössze három és fél hétről van szó: március 28-át karikázzátok be a naptáratokban.

A stúdió a Twitteren tájékoztatta a szükségesnek vélt halasztásról az érdeklődőket, bejegyzésében azzal indokolva a lépést, hogy a lehető legjobb minőségben akarják leszállítani a PC-s verziót, miután látták, hogy mennyire imádják az HBO adaptációját (ami mellesleg az eladásoknak is új lendületet adott).

Hirdetés

Joel és Ellie feledhetetlen kalandja, amely egyszerre road movie, felnövéstörténet, apokaliptikus dráma és "zombis" horror, hétről-hétre egyre szélesebb körben válik ismertté, megszólítva olyanokat is, akiknek eddig lövésük sem volt a játéksorozat létezéséről. Az emelkedő nézettségi adatok tükrében cseppet sem meglepő, hogy az HBO berendelte a második évadot. Eközben persze a franchise videojátékos gyökereiről sem feledkeznek meg Neil Druckmannék, javában készül ugyanis egy multiplayer fókuszú spin-off.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)