Hirdetés

Késik a PlayStation kóbor macskája

|

Picit okosabbak lettünk a Stray megjelenési időszaka kapcsán, és a Cult of the Lamb premierjét illetően is. Állati, nem?

Hirdetés

A nagy költségvetésű AAA játékok mellett ajánlott néha rákukkantani az indie felhozatalra is, hiszen igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk így rá.

Készül például a Stray, amiben egy kóbor macskát irányítva bolyonghatunk egy cyberpunk stílusú városban. Sajnos a megjelenési dátumot már tavaly átrakták 2022-re, de úgy tűnik, hogy az év elejére betervezett premiert sem sikerült tartani, így még egy picit várni kell a nagy napra.

Hirdetés

Közben érkezett egy friss helyzetjelentés, a PlayStation hivatalos Twitter-oldala megerősítette, hogy a macskás játék idén nyáron végre tényleg ellátogat konzolokra, habár pontos megjelenési dátumot továbbra sem kaptunk. A kaland egyébként a tervek szerint PC-n is elérhető lesz majd valamikor.

A Stray mellett a We Are OFK is nyáron debütál, valamivel később pedig egy újabb állatos indie kerül a reflektorfénybe. A tweet ugyanis pontosította a Cult of the Lamb megjelenési időszakát is, a játék valamikor ősszel debütál majd, tehát még várnunk kell egy kicsit arra, hogy megszállt bárányként saját szektát igazgassunk. Igen, tényleg ez a játék koncepciója.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)