Hirdetés

Késik a Portal 2

|

Tegye fel a kezét az, aki nem számított valami hasonlóra.

Hirdetés

 Nagy a kavar Portal 2 ügyileg. A Valve először idén karácsonyra ígérte a méltán népszerű Portal folytatását, majd szépen lassan kezdett visszakozni.

Az idei E3-on bejelentett Portal 2 show azért meg lesz tartva, annak ellenére, hogy a hivatalos bulit egyszer már lefújta a Valve, hogy valami meglepi legyen helyette. Nos, a rengeteg találgatásra okot adó meglepetés nem az EP3, nem a Source motor 2, nem is a Half-Life 2. Az E3 buli még mindig Portal 2 buli lesz, csak az a meglepetés, hogy idén már nem lesz játék, legkorábban 2011-ben érkezik a Portal 2. Ki emlékszik még a Half-Life 2 körüli iszonyatos kavircokra? Remélhetőleg ilyesmi most nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)