Hirdetés

Késik a Rainbow Six: Extraction és a Riders Republic, az egyik már meg sem jelenik idén

|

Eredetileg már szeptemberben lecsaphattak volna mindkettőre a játékosok, de a Ubisoft meggondolta magát.

Hirdetés

Halasztás halasztást követ mostanában, már egy sor játékot lehúzhattunk a 2021-es várólistánkról a Ghostwire: Tokyótól a Warhammer 40,000: Darktide-on át a Resident Evil Re:Verse-ig. És mivel még csak a nyár közepén járunk, garantáltan további címekről is ki fog derülni a következő hónapokban, hogy a kiadó/fejlesztő rosszul mérte fel a befejezéshez szükséges időt.

Ugyanebben a cipőben jár most a Ubisoft is, amely alig egy hónappal azután, hogy megjelenési dátumot csatolt Riders Republic, valamint Rainbow Six Extraction című játékaihoz, máris kénytelen módosítani a terveken.

Hirdetés

Azoknak kell majd rövidebb ideig gyakorolniuk a türelem nemes erényét, akik az extrémsportok szerelmeseinek szánt Riders Republic megjelenéséig vágják a centit, ez ugyanis szeptember 2-a helyett október 28-án érkezik, azaz mindössze szűk két hónapot csúszik.

Hirtelen jóval távolabbi ígéretté vált viszont a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege spin-offja, az Extraction által nyújtott kooperatív élmény, amelybe szeptember 16-án kóstolt volna bele a nagyközönség. Ráadásul az érdeklődők még csak nem is tudnak egy konkrét napot bekarikázni a 2022-es naptárban, mivel a Ubisoft viszonylag tág intervallumként januárt határozta meg a premier hónapjaként. A magunk részéről azon sem csodálkoznánk, ha végül akár tavaszig, vagy még tovább késlekedne a megjelenés.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)