Hirdetés

Késik a Red Faction: Armageddon

|

Szerencsére csak pár nappal később érkezik a következő Red Faction játék.

Hirdetés

Pár napja adtuk hírül, hogy május 3-án jelenik meg a Red Faction Armageddon demója, amely felvezeti a május végi premiert. Nos, ez megváltozott.

A kiadó THQ bejelentette, hogy a Volition által fejlesztett játék május 31-i megjelenését június 7-re módosítják. Egyelőre nem indokolták a döntést, de lehetséges, hogy a Red Faction: Origins című TV sorozat játszik közre: a két órás pilot a játék előzményeibe nyújt betekintést, és június 4-én kerül adásba. Amennyiben előbb jön ki a SyFy csatornán látható Origins, remek marketinget biztosít a pár nappal később megjelenő Armageddonnak.

A napokban több késést is bejelentettek, így járt a Jurassic Park, a F.E.A.R. 3 és a Shadows of the Damned is. Nem valami vidám dolog ilyet megtudni, de ha a fennmaradó időt arra fordítják a készítők, hogy tökéletesítik játékaikat, akkor nem lehet okunk panaszra. Reméljük, így tesznek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)