Hirdetés

Késik a Rick és Morty alkotóinak játéka, még nem áll készen a megjelenésre

|

Az örök csúszások sorába most egy újabb játék állt be. A High on Life ugyan nem volt az ősz legjobban várt címe, de azért fájó, hogy kicsit többet kell várni rá.

Hirdetés

A Squanch Games júniusban bejelentett csodája egy nagyon fura lövöldének ígérkezik. Úgy néz ki, mintha valaki a félrészeg lázálmát modellezte volna másnaposan, de a High on Life pont ettől emelkedett volna ki az őszi játékeső sablonosnak is mondható mainstream folyamából.

A gond az, hogy a fejlesztők lekésték az őszi játékesőt. A srácok legfrissebb bejelentése szerint a High on Life-nak még csiszolgatásra van szüksége, így az eredetileg belengetett október 25-öt le fogják késni. A csúszást annyival indokolták, hogy megjelenéskor szeretnék a lehető legjobb játékélményt adni, így december 13-ra teszik át a megjelenési dátumot.

Hirdetés

Mivel gyakorlatilag csak néhány hétről van szó, így feltételezhetően csak a komolyabb programhibák kiirtása, és némi optimalizáció van már csak hátra.

Ennek értelmében a High on Life új megjelenési dátuma 2022. december 13., és a játék megjelenik majd PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. A lövölde természetesen már az első nap a Game Pass része lesz, mi alig várjuk, hogy kipróbálhassuk. És ti?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)