Hirdetés

Késik a Saints Row 2 PC verziója

|

A készítők szerint nem - szerintem azért kicsit igen - GTA-klón játék sajnos már nem érkezik meg az idén PC-re.

Hirdetés

A Saints Row 2 fejlesztői ugyan folyamatosan szajkózzák, hogy játékuk nem egy egyszerű GTA-klón, az egyezések miatt mégis mindenki ezt gondolja. Természetesen akadnak jócskán különbségek, hiszen a legújabb GTA már igen komoly sztorival rendelkezik, míg a Volition játéka inkább a laza játékmenetre fekteti a hangsúlyt. A Saints Row 2 talán egy kicsit a régebbi GTA verziókra próbál hajazni, ahol a történet még nem bírt ekkora fontossággal, és sokszor csak azért töltöttük be, hogy kicsit ámokfussunk édesdeden. A lényeg, hogy bár rendes a THQ részéről, hogy elkészíti a PC változatot is, sajnos arra idén már nem számíthatunk. A hivatalos indoklás szerint, mindent megtesznek, hogy ez ne csak egy tucatátirat legyen, hanem egy olyan játék ami kihasználja a PC előnyeit bla bla bla... Szóval a megjelenés az USA területén január 5., míg az európai megjelenés nem ismert. Ez van emberek.

A képen a THQ főnök kocsija, és egy felháborodott PC tulaj látható.
saints-row-2.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)