Hirdetés

Késik a Serious Sam 4

|

A korábban augusztusra ígért megjelenést nem tudják tartani a srácok, de nem kell sokkal többet várnunk a Serious Sam 4 érkezésére.

Hirdetés

Ha van játék, ami tökéletesen illik a Devolver Digital portfóliójába, az a Serious Sam 4: Planet Badass. Elődeihez híven ebben is mindenféle ocsmány szörnyeket mészárolhatunk le kevés gondolkodással, sok mozgással, nagy élvezettel, és hát ennél többre nincs is szükségünk egy ilyen bizarr évben.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy a PC-s és a Google Stadiát használó játékosok már augusztusban darálhatnak, viszont pontos dátumot eddig nem tudtunk. A fejlesztők azért vonakodtak bejelenteni, mert nem tudták, végeznek-e a munkával a nyár végéig, és mint kiderült, tényleg több időre volt szükségük: a játék szeptember 24-én érkezik, amint ezt a rendkívül tömör bejelentő előzetes is megerősíti.

A konzolos verziókról egyelőre semmi infó nincs, de valószínűleg ha készülnek is, várni kell rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)