Hirdetés

Késik a Shadow Warrior 3, ezzel sem játszunk már idén

|

Újabb játékot írhatunk fel a 2022-re halasztott címek egyre hosszabb listájára.

Hirdetés

Ha valaki megtette volna azt a szívességet, hogy egyetlen nagy cikkbe összegyűjti a 2021-es év játékmegjelenéseit (hoppá, itt is van!), akkor a második oldalra lapozva láthatnánk, hogy még mindig se szeri, se száma a pontos megjelenés dátum nélkül álló, ám idei premierrel bejelentett címeknek.

Mindeddig közöttük volt a Flying Wild Hog stúdiójában formálódó Shadow Warrior 3 is, amelyben a szószátyár Lo Wanget irányítva varázslatokkal és akrobatikus lövöldözéssel tarkított démonirtásban vehetünk majd részt.

Hirdetés

De nem mostanában, mert a legújabb előzetes nem hagy kétséget afelől, hogy a fejlesztőcsapatnak több időre van szüksége a játék befejezéséhez, és emiatt a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fejlesztett FPS valamikor 2022 folyamán fut csak be.

A tavaly óta az Embracer Group által birtokolt, és azon belül is a Koch Media szárnyai alá tartozó stúdió emellett még három másik vasat tart a tűzben: szintén a Devolver Digitalnak készíti a Trek To Yomit, a Jagexnek a Space Punks című játékot, a Focus Entertainmentnek pedig az Evil Westet. Az előbbiek mellett 2022-es időablak szerepel, míg a misztikus vadnyugati lövölde mellett 2021-es, de erős a gyanúnk, hogy utóbbi szintén halasztást szenved majd, hiszen már csak bő két hónap van hátra az évből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)