Hirdetés

Késik a Star Wars Episode I: Racer, nem tudni meddig

|

Az Aspyrnak is meggyűlt a baja az otthoni munkával, így kénytelenek lesznek eltolni a Star Wars Episode I: Racer jelenlegi generációs változatának megjelentetését.

Hirdetés

Sokunk emlékeiben él még az Episode I: Racer, ami egy egészen új fajta Star Wars élményt hozott PC-re és konzolokra. A játék tényleg elképesztő volt a maga idejében, így érthető, hogy sokan izgatottak a PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es megjelenés miatt. Az eredeti tervek szerint már ma tolhattuk volna a fogatversenyeket, de sajnos a járvány miatt ez a megjelenés is csúszik.

Hirdetés

Az Aspyr már április végén bejelentette, hogy a PlayStation 4 verzió május 26-án fog befutni, viszont a Nintendo Switch kiadás az eredeti terveknek megfelelően, május 12-én érkezik. Azóta viszont nagyot változott a helyzet: nem csak hogy a Switch verziót is el kell tolni, de ezúttal azt sem tudják meddig. Jelenleg úgy áll a dolog, hogy az otthoni munkakörülmények megnehezítik a fejlesztők dolgát, és egyszerűen nem tudják megmondani, hogy mikor lesznek készen a Racerrel.

Mivel valószínűleg még így is inkább csak hetekről van szó, mint hónapokról, nem haragszunk olyan nagyon, de azért már szívesen lenyomnánk Sebulbát a tatooine-i pályán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)