Hirdetés

Késik a The Cursed Crusade, de lesz belőle demo

|

Október végére tolódik a megjelenés, de legalább ki tudjuk majd próbálni előtte.

Hirdetés

Chavalier pajtás már rongyosra játszotta a The Cursed Crusade című játékot, majd jól meg is írta az élményeit, amit a helyes értékeléssel együtt megtaláltok az aktuális GameStar lapjain. Az egyik legemlékezetesebb jelenet egyébiránt rögvest a játék legelején volt, amikor Chavalier és EndreMan együtt ücsörögtek a The Cursed Crusade előtt, miközben a bevezető képsorok pörögtek, megközelítőleg 20 percig, majd kezdetét vette a valódi játék.

Ez mindössze 20 másodpercig tartott, mert nem egészen volt egyértelmű, hogy mit kell csinálni, így a játékban irányított karakter gyorsan kilehelte lelkét. Nem lett volna ez gond, ha azonnal újra lehetett volna próbálkozni, de sajnos két kollégámnak ismét át kellett élnie a 20 perces introt, mivel nem lehetett elnyomni. Tiszta szerencse, hogy Chavalier a vagyonőri képzettsége okán olyan belső lelki békével rendelkezik, mint Swámi Vivekananda jógi, és Kalkuttai Teréz Anya törvénytelen gyermeke.

De a lényeg, hogy a játék a tervezett október közepi megjelenése odébb mozgott október 25-re, melyet megelőzően a fejlesztők szerint lehetőségünk lesz kipróbálni a demót. Ebben az Assault on Castle Biron missziót játszhatjuk végig, amikor egy erődöt kell ostromolni, lángoló barikádok, és hadseregnyi ellenséges erővel szemben. Mindezek mellé kaptunk egy új sztori trailer-t is, melyben a két főszereplőt, Denz de  Bayle-t és Esteban-t láthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)