Hirdetés

Késik a The Witcher 2 javítás

|

Geralt újabb kalandjai néhány apróbb hibával kezdődtek el, a patch viszont várat még magára.

Hirdetés

A májusi GameStar-hoz nem csak extra Witcher 2 DLC kódokat, hanem exkluzív képregényt is adtunk ajándékba, úgyhogy az e havi szám igazán "vicseres" lett.

A The Witcher 2: Assassins of Kings múlt hét kedden jelent meg, azóta pedig sok-sok rajongót szerzett magának - a szerkesztőségben is. Viszont "nincs játék bug nélkül" - tartja az ősi dakota gamer közmondás, és sajnos igaz ez a Witcher 2 esetében is.

Pár nappal a megjelenés után a CD Projekt RED bejelentette, hogy ezen a héten már ki is adnak egy javítást a játékhoz, illetve a türelmetlenebben maszek megoldásokat is alkalmazhattak. Most viszont kiderült: a patch már kész, de szerverproblémák miatt csúszik a megjelenése - emiatt nem működhet egyes olvasóinknak a DLC kód sem!

Amint visszalőtték a szervereket, lesznek DLC-k, lesz patch is, meg öröm-boldogság. Hogy ez mikor történik meg? Azt még ők sem tudják, de gőzerővel dolgoznak a probléma megoldásán. Addig is kitartást, olvasgassátok a képregényt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)