Hirdetés

Késik a Total War: Warhammer 3, idén már biztosan nem játszunk vele

|

A Creative Assembly csapatának még több időre lesz szüksége a harmadik Total War: Warhammer kipofozásához.

Hirdetés

Ma a Twitteren jelentette be a Creative Assembly, hogy sajnos idén már biztosan nem fog elkészülni a sokak által várt Total War: Warhammer III. A fejlesztők tisztában vannak vele, hogy közleményük sok rajongóban csalódást fog kelteni, azt viszont kiemelten fontosnak tartották hangsúlyozni, hogy ha kapkodnának és idén megjelenne a játék, nem tudnák azt a minőséget szállítani, amire képesek lesznek az extra munkaidőnek hála.

Csak remélni tudjuk, hogy megszolgálják majd a játékosok türelmét, és tényleg remek lesz a Total War: Warhammer III.

Hirdetés

Pontos új megjelenési dátummal nem szolgáltak, de úgy tervezik, hogy 2022 elejére sikerül kiadni a játékot. Persze addig sem fognak hallgatásba burkolózni, folyamatosan érkeznek majd a helyzetjelentések és a beszámolók, az első rögvest a holnapi nap folyamán.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)