Hirdetés

Késik a Two Point Campus, nem is keveset

|

A fejlesztőcsapat nem volt elégedett a Two Point Campus minőségével, eltolta a megjelenést.

Hirdetés

2018-ban jelent meg a Two Point Studios első játéka, a Two Point Hospital, mely a Bullfrog-féle Theme Hospital szellemi utódja kívánt lenni, és részben annak köszönhetően, hogy az előd két alkotója, Mark Webley és Gary Carr is dolgozott rajta, kiválóan teljesítette célját. Nagy sikert aratott, folyamatosan érkeztek hozzá új tartalmak, azonban hamarosan a stúdió következő alkotására helyeződik át a figyelem - sajnos nem olyan hamar, mint eddig vártuk.

A csapat ugyanis ma bejelentette, hogy bár korábban úgy érezték, tarható lesz a május 17-ei megjelenési dátum, most inkább a halasztás mellett döntöttek.

Hirdetés

"A kezdetektől azt szerettük volna, hogy PC-re és konzolokra egyszerre adjuk ki a Two Point Campust, olyan minőségben, ahogy azt a közösség elvárja tőlünk. Ez azt is jelenti, hogy több időre van szükségünk, így a lehető legjobb játékot csinálhatjuk meg, amit minden platformon ugyanúgy élvezhet mindenki."

- állt a közleményben, melyben az új dátumot is megnevezték: augusztus 9-ét érdemes felírni. Az extra időt teljes mértékben optimalizálásra fogják fordítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha a játékot nem is kapjuk meg egyhamar, egy videó érkezett, amiben láthatjuk a játékmenetet, valamint hallhatunk arról, mi a fejlesztők célja a Two Point Campus-szal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)