Hirdetés

Késik a Warhammer 40,000: Darktide, de legalább jelentkezhetsz, hogy kipróbáld

|

Csúszik a Vermintide sorozat alkotóinak kooperatív lövöldéje, ám a fejlesztők igyekeznek kellemesebbé tenni a várakozást.

Hirdetés

Rossz hírt közölt a Vermintide 2-t is jegyző Fatshark a franchise a kooperatív lövöldék iránt érdeklődő játékosokkal. A stúdiónak, ami most éppen a Warhammer 40,000: Darktide-dal foglalkozik, el kellett, halasztania a megjelenést, de szerencsére így sem nem kell sokkal többet várni a játékra. Ráadásul a bejelentés mellé érkezett egy kis apróság is, ami talán jobb kedvre deríti azokat, akik az iménti sorokat olvasva elkenődtek.

A Fatshark nem ment bele mélyen, hogy egészen pontosan mi indokolja a premier időpontjának áthelyezését. A Darktide eredetileg szeptember 13-án érkezett volna, az új megjelenési dátum pedig november 30, szóval aligha katasztrofális hibák állnak a háttérben, valószínűleg csak több idő kell a finomításokra, ebben pedig a lelkes játékosok is segíthetnek.

Hirdetés

A fejlesztőstúdió meghirdette, hogy néhány szerencsés részt vehet a playtestben, ahol éles helyzetben próbálhatják ki a játék minden elemét. Ennek az időszaknak épp az a lényege, hogy a legfurcsább módokon előidézhető hibákat is kiszűrjék és kigyomlálják még a hivatalos rajt előtt.

A tesztre Xbox Series X|S konzol vagy PC birtokában lehet jelentkezni ezen a weboldalon. Miután megadtad az e-mail-címed, hamarosan kapsz egy levelet, amiben további információkat kérnek majd be a Fatshark srácai, hogy meggyőződjenek róla, valóban alkalmas vagy arra, hogy részt vegyél a próbaverzió tesztelésében.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)