Hirdetés

Késik az Assassin's Creed 3 Wii U verziója?

|

A Best Buy érdekes levelet küldött azoknak, akik a játék Wii U verzióját rendelték elő.

Hirdetés

Szerencsés PlayStation 3 és Xbox 360 tulajok már október 31. óta élvezhetik az Assassin's Creed 3 által nyújtott élményeket, a PC-s és Wii U verzióra viszont még várni kell, a kérdés csak az: mennyit?

A Nintendo Wii U változat megjelenése a tengerentúlon november 18-án, Európában 30-án lenne esedékes, de lehet, hogy csúszni fog a játék, legalábbis ez derül ki a Best Buy által kiküldött e-mailből. Ebben arról értesítik az Assassin's Creed 3 Wii U-s kiadásának egyik előrendelőjét, hogy megváltozott a megjelenési dátum.

Az új megjelenés tehát december 31-re esne, ami lássuk be, elég valószínűtlen (és itt nem a világvégére gondolok). Hivatalos megerősítés egyelőre sem a Ubisoft-tól, sem a Nintendo-tól nem érkezett, úgyhogy marad a találgatás. Remélhetőleg csak egy rossz tréfáról van szó, bár ötletem sincs, ki szórakozhat ilyesmivel, ráadásul hogyan szerezhette meg a vásárló adatait.

Az Assassin's Creed 3 PC-re november 23-án jelenik meg, magyar felirattal - reméljük, ez a dátum már nem fog változni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)