Hirdetés

Késik az egyik legjobban várt új akció-RPG

|

Több időre van szüksége az Atlas Fallen fejlesztőinek.

Hirdetés

Csőben van jelenleg nem kevés izgalmasnak tűnő akció-RPG, ezek közül pedig az egyik legérdekesebb mindenképpen az az Atlas Fallen, amiért a korábban a Lords of the Fallennel, és még inkább talán a két The Surge-játékkal bizonyított Deck13 felel.

Az Atlas Fallennek nem is olyan sokára kellett volna megjelennie, egészen pontosan 2023. május 16-ra lőtték be a tervezett startot. Úgy fest azonban, hogy a Deck13 fejlesztőcsapatának kicsivel több időre van még szükséges. A kiadóval, vagyis a Focus Entertainmenttel karöltve ugyanis meg bejelentették, csúszik a játék megjelenése.

Hirdetés

A fejlesztők a hivatalos közleményben első körben megköszönték az eddig kapott támogatást és a kritikusos pozitív visszajelzéseit, ugyanakkor emlékeztettek mindenki arra, hogy valami maradandót szeretnének alkotni, annak érdekében pedig, hogy a lehető legjobb, legtökéletesebb formában jelenhessen meg az Atlas Fallen, kell még egy kis idő. Meghozták hát a nehéz döntést és egészen augusztusig eltolták a premiert. 

Nyárra viszont már új gameplay anyagokat és co-op bemutatót ígértek, szóval bőven hallani fogunk még az Atlas Fallenről az elkövetkező hónapokban is.

Az új megjelenési dátum tehát 2023. augusztus 10., véssétek is fel gyorsan a naptáratokba, ha érdekel benneteket a játék!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)