Hirdetés

Még mindig késik az Insurgency: Sandstorm konzolos változata

|

A több tucat játékos, aki még mindig vár a konzolos változatra, még tovább várhat.

Hirdetés

Az Insurgency: Sandstorm az Insurgency című 2014-es lövölde folytatása volt. Nem ez lett az elmúlt évtized legfontosabb FPS-e, de a 2018. végén megjelent PC-s változat rengeteg dicséretet kapott a játékmenetéért, a pályadizájnért, a hangokért és a realisztikus atmoszféráért. A számtalan technikai problémája visszatartotta a nagyságtól, de akárhogy is, egy jól sikerült lövöldéről van szó.

Hirdetés

Eredetileg az volt a terv, hogy a konzolos változat a PC-s kiadással egy időben jelenik meg, de amikor a New World Interactive rájött, hogy ez nem megoldható, eltolták azt 2019. első felére. Tekintettel arra, hogy most 2020. nyara van, feltehetően rájött mindenki, hogy ez nem történt meg: a fejlesztők később 2020. elejére tették át a megjelenést, ami persze szintén nem jött össze. Februárban a fejlesztők azt ígérték, hogy augusztus 25-én már tényleg megjön a PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadás, de lássatok csodát, most itt az újabb késés híre:

A fejlesztők nem fogják tudni tartani az augusztus 25-ös megjelenési dátumot, és jelenleg azt sem tudják megmondani, hogy nagyjából mikor lesznek készen. Ezen a ponton azon sem lepődnénk meg, ha feladnák az egészet, bár ennyi idő után valószínűleg már nem dobják a kukába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)