Hirdetés

Késik az X3:Terran Conflict

|

A galaxis uralmára törő egyedek biztosan tűkön ülve várják már az X3 legújabb részét... sajnos egy kicsit még várni kell.

Hirdetés

Megijedni azért nem kell, nem sokat késik a kicsike. A Duke Nukemmel ellentétben, itt van pontos megjelenési dátum is. Az Egosoft szépen leszállította a kész terméket, aranylemez megvolt, indulhat a boltokba. A megjelenés elméletileg október 3. lett volna, de a hivatalos honlap szerint a "gyártás során felmerült problémák" miatt a játék egy hetet késik. Aztán a napokban még egy bejelentés történt, miszerint a játékhoz csomagolt kézikönyveket készítő nyomdában meghibásodott valami, ezért még egy hetet kell várnia a tisztel publikumnak. Az egyetlen érdekes részlet, hogy az X3: Terran Conflict elméletileg letölthető a Steam-ről is, ám odanézve egyelőre csak egy: available in october felirat fogad. Azért annak a nyomdának nagyon tönkre kellett mennie, hogy a valószínűleg PDF formátumú digitális kézikönyvet sem tudja időre prezentálni. Kiderül minden október 17. napján - ez ugyanis az új megjelenési dátum.

x3reunion2_2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)