Hirdetés

Késik a Creature Conflict

|

Megint késik a Creature Conflict: The Clan Wars című hazai fejlesztési körökre osztott stratégiai akció szerűség. Szegény elég hányattatott sorsú kicsike... hisz először Brutal Verollex Sheep-ként próbáltak berobbanni a köztudatba. Aztán miután a fejlesztők beleolvadtak a Mithisbe, azóta Animal Planetként ismerhettük. Ezután nevezték át jelenlegi címére, nyilván a kiadó Cenega miatt. Valószínűleg brutális koncepciócsere is állhat a dolog mögött, hisz a szeptemberi megjelenést jövő év februárjára módosították. Ez azt is jelentheti, hogy nagy figyelmet és pénzmennyiséget fordít a kiadó a projektre, vagy azt is, hogy éppen nincs megelégedve. Na mindegy, drukkolunk és drukkoljunk a csapatnak és a játékuk sikerének és reménykedjünk, hogy nem fognak már többet csúszkálni vele!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)