Hirdetés

Késik és fejlesztőt vált a The Witcher 3 PS5-ös és Xbox Series X|S-es frissítése

|

Nem fogja tudni tartani a CD Projekt a 2022 második negyedévére belőtt megjelenési tervet a The Witcher 3: Wild Hunt next-gen frissítései esetében.

Hirdetés

Némileg váratlanul érkezett meg februárban a Cyberpunk 2077 next-gen frissítése, ami sokkal jobbá tette a játékot PlayStation 5-ön és Xbox Series konzolokon. A CD Projekt már régóta ígéri, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt is kap majd egy kis ráncfelvarrást, ami biztosan nem fog ártani a 2015-ben megjelent játéknak.

Ma azonban bejelentették, hogy további tájékoztatásig kénytelenek elhalasztani a megjelenést, nem lesz tartható a 2022 Q2-es terv.

Hirdetés

A projektet a CD Projekt RED egy belsős csapata vette át, és egyelőre próbálják felmérni, mekkora feladattal kénytelenek szembenézni. Azt, hogy pontosan miért érezték szükségét a változásnak, egyelőre nem részletezték, de valószínű, hogy az orosz-ukrán konfliktus lehet a háttérben - a patcheket ugyanis a Saber Interactive orosz csapata készítette, amely egyébként a Nintendo Switch-portért is felelt korábban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindenesetre az nem változott, hogy mindenki, akinek megvan a játék PlayStation 4-es vagy Xbox One-os változata, ingyen fog tudni frissíteni az újabbra. Ha lesz bármi hír, jelentkezünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)