Hirdetés

Késik a Spore, nem is keveset!

|

Az Electronic Arts pénzügyi konferenciáján komolyabb veszteségekről számoltak be, ám van szomorúbb hír is, ami elsősorban minket, játékosokat érint.

Hirdetés

A Sims játékok készítője, Will Wright már jó ideje bemutatta a Spore névre keresztelt játék csodát, ami elsősorban az evolúcióval foglalkozva fogja lekötni a játékosokat. Az egysejtű létformától a kifejlett, galaktikus civilizációkig játszható program eredetileg 2007 második felében érkezett volna meg, ám az EA pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy a 2009-es pénzügyi évre halasztották el a megjelenést, azaz leghamarabb 2008 március 31 után jelenhet meg a program. Jelenleg sem tisztázott a pontos dátum, ám a 2009-es pénzügyi év első és negyedik negyedéve között gondolkodnak a fejesek, mivel egy kiforrott játékot szeretnének letenni nekünk az asztalra. Lehet hogy Will Wright túl sokat vállalt be ezzel a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)