Hirdetés

Késik a War Front: Turning Point

|

A hazai Digital Reality stúdiójában készülgető War Front: Turning Point című alternatív múltban játszódó valós idejű stratégiai játék megjelenése jövőre csúszott.

Hirdetés

Érdekes, hogy a hírt a CDV erősítette meg, annak ellenére, hogy a kiadási jogok már nem nála, hanem a 10tacle stúdiójánál vannak. A probléma ott gyökerezhet, hogy egyelőre nem tisztázott, a kiadási jogváltás vonatkozik-e az észak-amerikai piacra - a 10tacle ugyanis alapvetően európai piacon mozog. Mindenesetre az új megjelenési dátum 2007. február. Korábban már bejelentették a fejlesztőcsapat másik játéka, a Field Ops

késését is. Ennek legutóbbi megjelenési dátuma szintén február környékén esedékes.

Update: Megérkezett a Digital Reality hivatalos sajtóközleménye a fentiekről.

"War Front - Turning Point" megjelenés: 2007 Február

A Digital Reality új valós idejű stratégiai játéka 2007 februárjában kerül a boltokba. Új kiadónk, a német 10tacle Studios célja, a lehető legjobb "War Front" kiadása. Ezért fejlesztő csapatunk, a jövő februári megjelenésig, a finomhangoláson és a többjátékos mód kiegészítésén dolgozik. A lehető legjobb, legstabilabb és csiszolt játékot akarjuk elkészíteni. A magyarországi verzió megjelenése szinkronban lesz a nemzetközi megjelenéssel, és "magyar - feliratos" verzióban fog a hazai polcokra kerülni.

Játékunkban szövetséges, német és szovjet erők harcolnak a győzelemért egy alternatív és futurisztikus II. Világháborúban rendkívüli szuperfegyvereik segítségével, nemcsak a lebilincselően izgalmas egyjátékos kampány során, hanem a meglepetéseket is tartogató többjátékos módban is.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)