Hirdetés

Késnek a Fallout 3 DLC-k

|

Kisebb késéssel kell számolni a következő két Fallout 3 DLC-k esetében.

Hirdetés

A Fallout 3 első DLC-je már megérkezett, úgy és akkor, ahogy a Bethesda ígérte. Meg is lepődött mindenki egy kicsit, hiszen manapság nem feltétlen szokás betartani a határidőket. hazánkban ugyan egy  kissé trükkös lett a telepítés, de azért megoldható volt. A Bethesda ígérete szerint pedig még két DLC-re számíthatunk. Nos, ezek viszont már késnek egy kicsit, de nem kell megijedni, nem fél évet csúszott a megjelenés, csak egy hónapot. Hogy pontosan miért, azt nem kötötték az orrunkra, viszont  így sajnos még két hónapot kell várni a szintkorlát feloldására, és a sztori befejezése utáni szabad játékra. Az új időpontok szerint ugyanis a "The Pitt" csak márciusban, míg az igazán tuti "Broken Steel" csak áprilisban érkezik. Ez van srácok, és további rossz hír, hogy a PS3 tulajok sajnos ezeket a DFLC_ket sem kapják meg, valami érthetetlen okból. Közepes Bethesda, közepes.

 

fallout.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)