Hirdetés

Késnek a WarCraft III: Reforged frissítései

|

A tavaly bejelentett többjátékos frissítésekről valószínűleg azért nem esett szó a BlizzConon mert nem tudják tartani a fejlesztők az ütemtervet.

Hirdetés

A nagy WarCraft III: Reforged botrány után a Blizzard tavaly augusztusban bejelentette, hogy érkezik a rangsorolt játékmód, jön a ranglétra, és készülnek már a játékos profilok is. Akkor még úgy tűnt, hogy 2021 elején már minden meglesz, de azóta változott a helyzet, a hivatalos közlemény szerint az ígért frissítések is a vírus áldozataivá váltak.

Hirdetés

A WarCraft III fejlesztéséért felelős csapat biztosította a rajongókat afelől, hogy továbbra is eltökélt szándékuk pótolni a hiányolt funkciókat, de járvány tombolása lassítja a munkafolyamatokat, így hosszabb időt vesz igénybe a frissítések fejlesztése, mint tervezték. Némi öröm az ürömben, hogy a csapat fellőtte a V 1.32.10-es tapasz tesztverzióját, így az abban lévő javításokat és egyensúlybeli változtatásokat már ki lehet próbálni.

Szomorú, hogy tovább csúsznak a dolgok, de jó legalább annyit tudni, hogy a csapat nem mondott le teljesen a WarCraft III-ról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)