Hirdetés

Késve, de megjelent a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése

|

Eredetileg tegnap kellett volna élesednie a Rainbow Six: Siege csomagjának, viszont egy váratlan hiba ezt megakadályozta.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege Y5S2.3 jelzésű frissítésének az eredeti tervek szerint tegnap délután egykor kellett volna élesednie, de ez nem jött össze, amit akkor a fejlesztőcsapat egy rövid tweetben közölt a közösséggel. Egy darabig teljes rádiócsend volt a tapasz körül, aztán ma délután végül élesítették azt PC-n.

Hirdetés

A menetrend egy picit megborult ezzel, de a többi platformot valószínűleg nem fogja érinteni, így a frissítés a hét során szépen lassan begurulhat majd konzolokra is. A tapasz tartalmaz kisebb-nagyobb változtatásokat, melyek Oryx, Fuze és Gridlock felszereléseit és képességeit érintik, de a részletes patch note-ot magatok is átolvashatjátok a linken.

Valami fura hiba jöhetett elő, ha ilyen durván rá kellett lépni a fékre az utolsó pillanatban, de legalább nem kellett sokáig várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)