Hirdetés

Késve érkezik a Life is Strange: Remastered Collection

|

Szeptember végére vártuk, de jóval több idő kell még a korábbi Life is Strange játékok kipofozásához.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy szeptemberben jelentős adagot kapunk a Life is Strange-ből: szeptember 10-én érkezik a Life is Strange: True Colors, a sorozat következő, vadonatúj része, amit a Deck Nine készít (ez nem változott most sem), a hónap végén pedig jött volna a Life is Strange: Remastered Collection, ami az első játék és annak kvázi kiegészítője, a Before the Storm kipofozott, kicsinosított, hibáktól megfosztott változatát tartalmazta volna, de a csapat úgy látta, ez mind egyszerre nem fog menni.

Hirdetés

"A világszerte zajló pandémia szűnni nem akaró kihívásai miatt szeretnénk minden egyéb nyomást levenni a Life is Strange csapatáról, ezért több időt hagyunk a Life is Strange: True Colors és a Life is Strange Remastered Collection között. Reméljük, megértitek."

- írta a csapat.

Ezzel együtt azt is bejelentették, hogy a True Colors első DLC-je, a Wavelengths szeptember 30-án érkezik, és holnap egy trailerrel fogják megvillantani.

A Life is Strange: Remastered Collection leghamarabb 2022 elején jelenhet meg PC-re, PlayStation és Xbox konzolokra, valamint Switchre és Stadiára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)