Hirdetés

Késve jön ki PS3-ra az Orange Box

|

Doug Lombardi bejelentette, hogy néhány héttel később érkezik meg a Narancs Doboz a Sony konzoljára.

Hirdetés

A PC-s és az Xbox360-as verzió annak rendje és módja szerint október 9-ére várható. Néhány külföldi webáruházban november 13-ára datálják a PS3-as verziót - ez nem tudni mennyire pontos.
Mostanában egyre több játék PS3 verziójának megjelenését tolják el (Stranglehold, Alone in the Dark), és ugye a GTA IV kapcsán, és általánosságban is felreppentek olyan hírek, miszerint a Cell alapú cuccra nem egyszerű fejleszteni, és ez gondokat okoz. Még nyár elején ha emlékeztek el lett tolva a MoH: Airborne és a Timeshift megjelenése is. Lehet, hogy a srácok a Valve-nál csak túl sokat BioShock-oltak, de az is, hogy komoly problémák vannak a PlayStation3-ra történő fejlesztéssel. (A Bioshock egyébként be van tiltva a Valve-nál, amíg nincsenek kész az Orange Box-szal... Gabe Newell viszont megígérte, hogy ha megjelent, mindenki kap egy példányt.)

halflifecikk.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)