Hirdetés

Már licencelhető a CryENGINE 3

|

Mostantól bárki megvásárolhatja a Crytek legújabb, immáron multiplatform grafikus motorját.

Hirdetés

Nem vagyok nagy szakértője a grafikus motoroknak, legfeljebb azt állapítom meg, hogy a segítségükkel megjelenített látvány megfelel-e az igényeimnek, avagy sem, jó-e ránézni, avagy sem. Ennek tükrében ne várjátok el tőle, hogy részletesen ecseteljem, mi mindenre képes a PC mellett PS3 és X360 konzolokra szánt alkotások fejlesztéséhez is használható grafikus motor.



A Crytek honlapja szerint most már semmi akadálya annak, hogy a megfelelő összeget leperkálva bárki magáévá tegye a grafikus motort, annak Sandbox névre keresztelt pályaszerkesztőjét, és legújabb, Live-Create névre keresztelt funkcióját. Ez az eszköz lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy a szerkesztőből valós időben képezzék le munkájukat PC-n, valamint a két támogatott konzolon, s azonnal játszhatnak is vele. Minden valószínűség szerint meggyorsítja majd ez az eljárás a különböző platformokra zajló fejlesztést.



Minden bizonnyal a jövőre érkező Crysis 2 lesz az első olyan játék, amiben élesben tesztelhetjük az új motort. Azt pedig csak remélhetjük, hogy a Far Cry és a Crysis után nem szaporodnak el ismételten az olyan vélemények, amelyek nem tartják többnek a játékot egy technológiai demonstrációnál.




Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)