Hirdetés

Készen álltok közel öt perc rémisztő Amnesia: Rebirth gameplayre?

|

Újra mozgás közben láthatjuk a Frictional Games ígéretes horrorjátékát.

Hirdetés

A 2010-ben megjelent Amnesia: The Dark Descent képében egészen zseniális horrorjátékot szállított le nekünk a Frictional Games, ami főként nyomasztó és félelmetes hangulatával lopta be magát a horrorrajongók szívébe, de azért az ijesztegetésekkel sem spórolt. Ezért is örülhetünk annak hát, hogy hamarosan megjön a széria következő felvonása, aminek játékmenetét most egy picit közelebbről is megnézhetjük egy új videóban.

Hirdetés

A nemrég érkezett, közel öt perces anyag alapján egyértelműnek látszik, hogy a Rebirth-ben is harc helyett leginkább csak menekülni és rejtőzködni fogunk a nyomunkban loholó csúfságok elől, ez pedig kimondottan ijesztő és egyben izgalmas helyzeteket teremthet. Ráadásul gyakran logikai feladatokat is meg kell oldanunk, miközben a túlélésünkért küzdünk, szóval nyilvánvalóan az új rész is magán viseli a szériára jellemvonásait.

Az Amnesia: Rebirth október 20-án jelenik meg PC-re és PlayStation 4-re. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)