Hirdetés

Készíts játékot az Europa Universalis motorjával!

|

A svéd Paradox és a hozzájuk közel álló GamersGate INGYEN bocsátja rendelkezésünkre a szükséges fejlesztői eszközöket.

Hirdetés

Bizony, a fejlesztőként és kiadóként is sikeresen tevékenykedő formáció az Europa Univeralis 2 és a Hearts of Iron című, nem annyira a szemnek, mint inkább a szürkeállománynak szóló stratégiai játékok motorját ingyen bocsátja a hobbifejlesztők rendelkezésére.

Europa Universalis II

europa.jpg


Hogy még kövérebb legyen ama bizonyos lúd, mindezt megfejelik a Paradox online disztribúciós rendszerének, a GamersGate hálózatának teljes támogatásával. Ugyanazt kapják, mint bármely, teljes értékű partner. Hogy mit is jelent mindez? Egyszerű... Adott egy grafikus motor, mely csodákra ugyan nem képes, ám a célnak megfelel, s egy disztribúciós hálózat, amely digitális mivoltának köszönhetően fényévekkel kevesebb költséggel jár, mint a hagyományos.

Hearts of Iron

heart.jpg


Ahhoz, hogy a lelkes hobbifejlesztők megtegyék az első lépést az áhított világsiker felé, nem szükséges más, mint elzarándokolni IDE, kitölteni a regisztrációs lapot, s amennyiben megfelelnek a Paradox (sajnos nem konkretizálták) igényeinek, kezdődhet a móka. Ezúton is sok sikert a bátor, ám legkevésbé sem botor jelentkezőknek!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)