Hirdetés

Készíts te is Mass Effect fegyvert otthon

|

Barkács szakkörrel zárul a ma este itt a GSO-n, mivel nincs is szebb gondolat elalvás előtt, mint egy kézbe vehető M-12 Locust géppisztoly szép reménye. Kézügyesség ajánlott, de az eredmény lehengerlő.

Hirdetés

Weaselhammer nem az a típusú Mass Effect rajongó, aki megijed a kemény munkától. Egy M-12 Locust SMG (a Mass Effect 2 és Mass Effect 3 gyakran látott fegyvere) replikáját is el tudta készíteni, nem is akárhogy.

Az alábbi képeken jól látható a fegyver elkészítésének folyamata, ez alapján én magam még nem mernék nekivágni hasonló kihívásnak, de szerencsére vannak nálam bátrabb emberek is, gondoljunk csak a Mass Effect 3 magyarítás készítőire. Szóval lehet kemény fába vágni a fejszét (nem csak képletesen, ha éppen replikát akar faragni az ember), ha sikerül jó munkát végezni, akkor bőven megéri a befektetett energiát. Engem legalábbis teljesen meggyőztek az itt látható képek arról, hogy a kemény munkát rendszerint az igazi rajongók végzik, mi pedig csak hálásak lehetünk nekik az élményért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)