Hirdetés

Készítsétek a pénztárcát, kiderült a következő három Steam Sale időpontja

|

A Valve jó előre meghatározta, mikor számíthatunk a játékleárazások dömpingjére.

Hirdetés

A PC-s játékosoknak nem újdonság, hogy a Valve minden évben több olyan időszakot is tart, amikor hatalmas leárazásokkal szerezhetünk meg régi klasszikusokat és újabb címeket egyaránt. Ez nem más, mint a Steam Sale rendszere, vagyis a szezonális vásárok, amelyek általában kapcsolódnak valamilyen ünnephez is.

A Valve idén úgy döntött, hogy kicsit változtat a rendszeren, és nem szentel kiemelt szerepet a kínai újévnek avagy a holdújévnek, de helyette természetesen kapunk egy Steam vásárt.

Az új szisztéma három kulcsfontosságú időszakát már be is jelentette a cég, így kiderült, mikor lesznek idén év végén és 2023 első negyedévében a leárazások. A 2022 őszi Steam vásár november 22-től november 29-ig tart, magában foglalja a 25-i Black Friday akciókat is.

Hirdetés

A téli vásár fókuszában a karácsonyi ünnepek állnak, ez lesz december 22-től 2023. január 5-ig. A holdújév akciók helyett pedig a tavaszi vásáron bővíthetjük a Steam-könyvtárat, erre 2023. március 16. és március 23. között lesz lehetőségünk.

Számíthatunk az egyedi achievementek gyűjtésére is minden időszakban, amikkel további kedvezményeket, illetve a profilunkat színesebbé tevő jelvényeket is gyűjthetünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)