Hirdetés

Készül a Battlefield 3?

|

Egy, a befektetőknek szánt három oldalas pdf fájl került fel a világhálóra, mely a legújabb Battlefieldről mesél.

Hirdetés

Délután egy három oldalas dokumentum került fel a világhálóra, amely az EA és EA DICE soron következő Battlefield részének rövid ismertetőjét és egyéb részleteit tartalmazza. A doksit decemberben szerette volna megmutatni az illetékeseknek az EA, a hivatalos leleplezést pedig január közepére tervezték, azonban valaki beleköpött a levesükbe.

3720425-56353226.jpg

Az állítólagos Battlefield 3 szintén a modern hadviselést tárná elénk. A most készülő Battlefield: Bad Company alatt dübörgő Frostbite DX motort használná és előreláthatólag 2008-ban debütálna a stuff. Összesen nyolc térkép és két új frakció, a NATO és a MEC (Middle Eastern Coalition) van előzetesen tervbe véve. Előreláthatólafg frakcióként 24-24 jármű, 17-17 különböző csúzli, valamint mind a két oldal számára elérhető, összesen 22 - zárolt - fegyver vár majd ránk.

A kikerült pdf fájl szerint 2008. január első felében érkezne az első tízer tréler, csak Vistára fejlesztenének a srácok és a hivatalus publikus bétatesztre 2008. nyarán kerülne sor.

További részletekért erre fáradjatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)