Hirdetés

Készül a Bloodborne remasterelt változata?

|

Korábban már felmerült annak a lehetősége, hogy a Bloodborne is megjelenik felújított változatban, most egy újabb nyom utal erre, de azért még óvatosan reménykedjünk.

Hirdetés

A Bloodborne nem csak a From Software egyik legelismertebb játéka, de a PlayStation 4 egyik legsikeresebb exkluzívja is volt, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha a kiadó át akarná költöztetni ezt a klasszikust a Sony következő generációs konzoljára is.

Korábban már voltak pletykák arról, hogy a játék megjelenhet PC-re és PlayStation 5-re is, most pedig egy újabb lehetséges nyom utal arra, hogy valóban készül a felújított változat. A Fnac nevű francia videojátékos üzlet weboldalán jelent meg egy cikk, amely a PlayStation 5 megjelenésének részletezése mellett felsorolja azokat a játékokat, amelyeket megerősítettek a konzolra és míg a lista nagyrésze nem okoz meglepetést, néhány szemfüles látogató észrevette, hogy a címek között a Bloodborne Remastered is szerepel.

Hirdetés

A cikk azért is érdekes, mert a játékot nem a PS5 exkluzívok közé sorolja, ami azt jelenti, hogy ez egybevág azzal a korábbi pletykával, amelyik azt állította, hogy a Bloodborne Remastered PC-re is meg fog jelenni. Nyilván ez sem mondható minden kétséget kizáró bizonyítéknak, így mint minden pletykát, ezt is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)